Impro Comedy

Jeg underviser i impro comedy-workshops både til privatpersoner, skuespillere, virksomheder og her i Go' morgen Danmark. 

Impro Comedy kan både bruges som en sjov teambuilding aktivitet, en faglig udbygning hos skuespilleren, som et værktøj til stærkere pitch præsentationer og til stærkere kommunikation på arbejdspladsen. 

Jeg er uddannet fra Chicago, er 2x danmarksmester og har optrådt med over 300 impro comedy shows rundt på danske teaterscener.

Se mere om mine improskills HER.

Go morgen dk Sisse

"Sisse er en energibombe ud over det sædvanlige!
Hun formåede at ramme alle 17 deltagere og skabte energi og engagement i alle øvelser. Hun fangede deres niveau og justerede ind undervejs. Holdet blev rystet godt sammen og fik samtidig unik improvisations-viden med i rygsækken. Jeg ville ikke tøve med at få Sisse på besøg igen."

Janni Kristensen, Projektleder, Tivoli.

Go morgen dk Sisse Iben
Screen-Shot-2021-10-31-at-11.35.20

"Vi har haft et brag af en workshop med Sisse, der mødte os fuld af entusiasme og forberedt til tænderne. Dagen har styrket vores fællesskab i afdelingen og givet os adskillige fælles ”sayings”, der er blevet brugt flittigt siden. En klar anbefaling herfra!"

Claus Mølgaard Andreasen, Chef, Data og AI Services, Alm. Brand Group

Screen-Shot-2021-10-31-at-11.36.03
Go morgen dk Sisse Iben

"Ud over at være en kæmpe gave med sit humør og engagement, har Sisse proppet vores TikTok værts-team med selvtillid, inspiration og værktøjer til at performe og turde at fejle – og vende det til noget fantastisk!"

Alberte Wachs, Social Media Manager, Matas